De Klussenier John den Hamer

De Klussenier John den Hamer
De Klussenier John den Hamer

Polderstraat 34
4543 AC Zaamslag

Dien uw aanvraag in »

0115 85 10 75
06 3943 5250
johndenhamer@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 71899855

Mijn werk

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman in Zaamslag en omgeving? Ik help u graag verder met grote verbouwingen of kleinere klussen.

Mijn naam is John den Hamer en met mijn klusbedrijf sta ik voor al uw vragen klaar. Mijn specialiteit ligt in de techniek, bijvoorbeeld alles wat te maken heeft met elektrotechniek, verwarmingen en luchttechniek.

Jarenlang heb ik in de techniek gewerkt. Voordat ik mijn eigen klusbedrijf startte heb ik bij Miele gewerkt in het wit- en bruingoed. Al deze ervaring in de techniek heeft mij veel ervaring opgeleverd wat ik nu in de praktijk breng voor al mijn klanten. Denk hierbij voornamelijk aan installatiewerk, het plaatsen van airco’s en koeltechniek. Ook het onderhoud van alle techniek in en rondom het huis kan ik verzorgen. Daarnaast kunt u mij ook inschakelen voor diverse renovatiewerken. Door mijn veelzijdige vakmanschap kunt u mij benaderen voor vele verschillende projecten en klussen.

Als Klussenier mag u van mij kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Kwaliteit lever ik in mijn werk. Ik werk uitsluitend met de beste materialen, die passen bij de situatie. Ook wil ik kwaliteit leveren in het contact met klanten. Ik bespreek uitgebreid uw wensen en behoeften en in het traject hierna zorg ik ervoor dat u op de hoogte blijft van het project.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Zaamslag voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Elektrawerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • CV-ketel installeren
  • Reparatiewerk

Beoordelingen van klanten

Heel tevreden over de professionele aanpak en vriendelijkheid van John. En voor volgende klussen zullen we John zeker contacteren.Frans uit Stekene
netjes en correctJ uit Hulst
Prima en zeer vriendelijk.Marco uit Oost-souburg
Vakmanschap,vriendelijkheid,serviceAnneke uit Zaamslag
Zeer tevreden.Els uit Terneuzen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...