De Klussenier John den Hamer

De Klussenier John den Hamer
De Klussenier John den Hamer

Polderstraat 34
4543 AC Zaamslag

Dien uw aanvraag in »

0115 85 10 75
06 3943 5250
johndenhamer@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 71899855

Mijn werk

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman in Zaamslag en omgeving? Ik help u graag verder met grote verbouwingen of kleinere klussen.

Mijn naam is John den Hamer en met mijn klusbedrijf sta ik voor al uw vragen klaar. Mijn specialiteit ligt in de techniek, bijvoorbeeld alles wat te maken heeft met elektrotechniek, verwarmingen en luchttechniek.

Jarenlang heb ik in de techniek gewerkt. Voordat ik mijn eigen klusbedrijf startte heb ik bij Miele gewerkt in het wit- en bruingoed. Al deze ervaring in de techniek heeft mij veel ervaring opgeleverd wat ik nu in de praktijk breng voor al mijn klanten. Denk hierbij voornamelijk aan installatiewerk, het plaatsen van airco’s en koeltechniek. Ook het onderhoud van alle techniek in en rondom het huis kan ik verzorgen. Daarnaast kunt u mij ook inschakelen voor diverse renovatiewerken. Door mijn veelzijdige vakmanschap kunt u mij benaderen voor vele verschillende projecten en klussen.

Als Klussenier mag u van mij kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Kwaliteit lever ik in mijn werk. Ik werk uitsluitend met de beste materialen, die passen bij de situatie. Ook wil ik kwaliteit leveren in het contact met klanten. Ik bespreek uitgebreid uw wensen en behoeften en in het traject hierna zorg ik ervoor dat u op de hoogte blijft van het project.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Zaamslag voor:

  • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Elektrawerk
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • CV-ketel installeren
  • Reparatiewerk

Beoordelingen van klanten

diezelfde dag hadden we al contact, volgens mij zelfs binnen een paar uur. meneer den hamer is vriendelijk, profesioneel, heeft ervaring, werkt zorgvuldig en denkt mee. ik zou hem zeker aanraden.Jos uit Kloosterzande
Prima en zeer vriendelijk.Marco uit Oost-souburg
John doet zijn uiterste best om het voor de klant in orde te makenWilbert uit zaamslag
netjes en correctJ uit Hulst
Vriendelijk, deskundig, zorgvuldig, lost problemen die tijdens de klus ontstonden gelijk op. Voor een volgende klus zouden we John den Hamer opnieuw vragen.Odiel uit Sint Jansteen
Zeer tevreden over John. Prijsofferte was goed, communicatie ook en de afwerking was ook heel goed. Zeker aan te raden en mag bij ons nog vaker komen klussen.Cedric uit Axel
Vakman met ervaring die ook tijd neemt voor andere dingen dan werk, zeker aan te bevelenPatrick uit axel
GoedMaarten uit Zuiddorpe
Zeer tevreden.Els uit Terneuzen
Vakmanschap,vriendelijkheid,serviceAnneke uit Zaamslag
Naar tevredenheid.J. uit Schoondijke
Heel tevreden over de professionele aanpak en vriendelijkheid van John. En voor volgende klussen zullen we John zeker contacteren.Frans uit Stekene

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...